|
Zen
|
 |
« on: March 23, 2008, 07:12:54 pm » |
|
Ukoliko zhelite da se registrujete na Valhalla Torrent trebaju vam kodovi pozivnice. Ako iste nemate prvo prochitajte tekst ispod i razumite ga, a zatim posle toga se javite meni na PM sa trazhenim podacima (onim ispod crvenog teksta). Nemam nameru da stavljam neshto tipa "shtiklirajte ovde ako se slazhete" jer to niko zhivi i ne chita. Moj prijateljski i najiskreniji savet vam je, da donji tekst zaista prochitate i shvatite pa tek onda aplicirajte za pozivnicu. Pre svega shvatite jednu stvar. Ovo NIJE Srpski, Hrvatski, Bosanski, Slovenachki, Makedonski niti Jugoslovenski sajt. Ovo NIJE Pravoslavni, Katolichki, Muslimanski, Budistichki, Judeistichki i shta ti vecj znam koji drugi religiozni sajt. Ovo NIJE Demokratski, Komunistichki, Fashistichki, Radikalni ili bilo koji drugi politichki sajt. Ovo je sajt za sve ljude kojima neshto treba da skinu, da se druzhe, a za sve koji bi hteli voditi rasprave na nekoj od gore navedenih tema, neka najbolje odma kliknu na X gore desno ili klik na ALT+F4 i zaborave ovu adresu. Ako ste vi (ili zhelite da ste) Chetnik, Ustasha, Balija ili vecj neshto drugo, niko vam to necje ovde osporavati, ali to zadrzhite za sebe!!! Na internetu ima gomila drugih mesta gde to mozhete da budete i da se javno time hvalite, ovde NE !!! Ne znate ta mesta pa ste ovde doshli da pitate... Google!!!
Ujedno ovde nije najbitniji ratio, jer ako i zaglibite javite mi se, i bicje vam "popravljen", ali i to u normalnim ljudskim granicama. Poshtujte ljude koji vam neshto okache da bi ste skinuli dzhabe, pogotovo poshtujte one koji skinu to i drzhe u seed-u, da bi vi skinuli to josh brzhe. Svake prevare koje se detektuju, chak i sumnjive, vode vas ka iskljuchenju sa sajta, bez mogucjnosti na popravni. Jednostavno, da li vi zhelite da vama neko neshto okachi, a onda nigde seed-era? Sumnjam da to volite i zhelite, zato nemojte ni vi drugima to raditi. Ukoliko imate primedbe, pitanja ili bilo shta drugo, imate forum, pa pishite do mile volje, dokle god to nekog ne vredja direktno po nekoj od gore navedenih osnova. Svi cje se maksimalno truditi da vam pomognu i izadju u susret.
Josh jedna chinjenica pre kraja ovoga... ovo nije otvoren sajt za svakog, ovo je mala zajednica ljudi, koji imaju svi jednaka prava, niko ovde nije povlashten ni u kom pogledu bio on user, uploader, vip, moderator ili administrator. Svako neposhtovanje ostalih chlanova bicje propracjeno adekvatnom kontra-merom (u vecjini sluchajeva gashenje naloga), jer nam ne treba 1.000.000 chlanova da bi se mi hvalili kako smo "veliki". Ovaj sajt ne zhivi od broja poseta, pa da je bitan broj chlanova i klikova. Ukoliko ste neaktivni (ne posecjujete sajt, nije bitno dal kachite ili skidate) nalog vam se automatski zakljuchava posle 30 dana ukoliko nije parkiran. Opcije za parkiranje naloga (idete na odmor, duzhi put, nemate internet neko vreme itd), vam se nalaze u podeshavanjima (ne na forumu, vecj samom sajtu).Sad o podacima koji se trazhe za uchlanjenje Ime i prezime: (Vashe ime i prezime) Zheljeni nick: (nick koji bi ste koristili na Valhalli, sluzhi za proveru zauzecja) Mesto boravka: (Grad, drzhava) Vasha download/upload brzina: E-mail adresa: (mora biti identichna mailu koji ste koristili za registraciju na forum) Poruke koje ne sadrzhe ove podatke necje biti razmatrane. Ukoliko neki podaci izgledaju lazhni ili nedostaju vasha poruka cje biti jednostavno ignorisana. Freemail servisi sem google-a necje biti prihvacjeni (Yahoo, Hotmail...)Kodovi cje vam biti poslati u odgovoru na vashu poruku meni na PM. SVI PODACI SU POVERLJIVI I NIKO IH NECJE DOBITI OD MENE !!!Nemojte mi slati mailove, vecj Privatnu Poruku ovde na forumu (PM)Naravno, da bi mogli da poshaljete PM morate biti i registrovani ovde na forumu.. Registracija se vrshi klikom na link register gore desno u samom vrhu strane. PM mi mozhete poslati klikom na ovo dugme ispod (velika koverta)
|
|
|